top of page

Student Group

Public·63 members

Nik Shevchenko
Nik Shevchenko

golisimo tapasztalatok és felhasználói gondolatok

Sziasztok! Mostanában egyre többször hallok különböző véleményeket arról, hogy milyen élményt adnak az újabb online felületek, és kíváncsi lennék, ti mit gondoltok erről. Van köztetek olyan, aki már kipróbált több hasonló rendszert 2026-ban, és össze tudja hasonlítani a tapasztalatait? Nekem az a benyomásom, hogy nagyon sok múlik a kezelhetőségen és azon, mennyire gyorsan lehet eligazodni az adott felületen. Érdekelne, hogy számotokra mi az, ami igazán fontos: a kinézet, az egyszerűség, vagy inkább a funkciók sokfélesége? Jó lenne egy kicsit beszélgetni róla, mert sokszor a felhasználói élmény teljesen más, mint amit elsőre várna az ember. Várom a véleményeket, kíváncsi vagyok a különböző nézőpontokra.

4 Views
Angel Lamb
Angel Lamb
2 days ago

Én az elmúlt időben több beszélgetést és leírást is átnéztem a témában, és azt vettem észre, hogy 2026-ban még inkább előtérbe kerül az, mennyire átlátható egy online felület, és mennyire könnyen lehet benne eligazodni. Sokszor nem is az a döntő, hogy mennyi funkció van, hanem az, hogy ezek mennyire logikusan vannak elrendezve. Nekem például fontos, hogy ne kelljen sokat keresgélni, és minden gyorsan elérhető legyen. Egyébként a

kapcsán is azt láttam, hogy a legtöbben a letisztultságot és a stabil működést emelik ki, ami szerintem elég beszédes. Érdemes több forrásból is ránézni a tapasztalatokra, mert így sokkal teljesebb képet kap az ember.

Members

• Nikk
    Nikk
  • Emanstoce
    Emanstoce
  • Nikita Bergnaum
    Nikita Bergnaum
  • Travis Rohrer
    Travis Rohrer
  • Angel Lamb
    Angel Lamb
bottom of page