top of page

Student Group

Public·25 members

Sia Enko
Sia Enko

Жилет жіночий у каталозі бренду

Останнім часом думаю додати до гардероба жилет, але не дуже зручно шукати його серед усіх категорій одягу. Хотілося б одразу перейти в розділ, де зібрані саме такі моделі. Для мене важливо бачити різні фасони на одній сторінці, щоб порівняти довжину та посадку. Також звертаю увагу на фото кожної позиції, бо без них складно оцінити загальний вигляд. Не хочу відкривати кілька розділів поспіль, якщо шукаю конкретно жилет. Хочу спокійно переглянути весь перелік і визначитися з варіантом без поспіху. Якщо хтось уже користувався зручним каталогом, підкажіть, де це зробити.

8 Views
Billie Nikelson
Billie Nikelson
13 hours ago

Я нещодавно переглядала розділ, де представлений жилет жіночий в окремій категорії каталогу. Було зручно, що всі моделі зібрані на одній сторінці й не потрібно відкривати інші типи одягу. У межах розділу можна побачити варіанти різного фасону та довжини, що дозволяє порівняти кілька позицій між собою. Кожна модель має фото, тому легко оцінити вигляд ще до переходу в детальну картку товару. Я змогла переглянути весь перелік без зайвих переходів. Такий формат допомагає зосередитися саме на цьому типі виробу. У підсумку вибір став більш організованим і зрозумілим.

Members

• Nikita Bergnaum
    Nikita Bergnaum
  • Travis Rohrer
    Travis Rohrer
  • harshalj7213harshalj7213
    harshalj7213
  • arlenegibbs2k4arlenegibbs2k4
    arlenegibbs2k4
  • zeferino.adilzeferino.adil
    zeferino.adil
bottom of page